Narcos Narcos

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Sokan úgy tartják, hogy saját vágyaikból, elképzeléseikből kiindulva, egyéni ötleteiket felhasználva, egyszerűen, könnyen, és gyorsan berendezik majd álmaik otthonát. Ám, amikor belevágnak, akkor döbbennek rá, hogy a lakberendezés – jóllehet első látásra egyszerűnek tűnő, mégis kifejezetten bonyolult, elmélyült szaktudást és hozzáértést igénylő, professzionális feladat.

A lakberendezés, ha úgy tetszik, egy komplex szolgáltatás, melynek folyamata a tervezőasztaltól indul, és végigkíséri a megrendelőt a kivitelezési, beszerzési folyamatok néha igazán bonyolult útvesztőjében a beköltözésig, amikor végre a legapróbb részlet is a helyére kerül.

Complementer Creative Home: Kovács-Köböl Anita
Complementer Creative Home Fürdőszoba_F8M2681

A lakberendező – az általános vélekedéssel szemben – nem csupán esztétikussá teszi, ha úgy tetszik „felöltözteti” a házat, hanem számos egyéb teendő mellett foglalkozik a megrendelő elképzelései szerint kialakítandó otthon lakófunkcióinak szakszerű, s egyben esztétikus kialakításával, de akár bútortervezéssel, vagy burkolatkiosztással egyaránt. A feladat tehát rendkívül összetett, széleskörű szakismeretet, kiterjedt kapcsolati tőkét, és nagy mennyiségű szabadidőt igényel.

Amikor a megrendelő előzetesen számításba veszi majdani otthona berendezésével járó, várható költségeket, és döntést kíván hozni abban, hogy költ, vagy nem költ lakberendezőre, az elsődlegesen felmerülő költségszempontok mellett azt is fontos mérlegelnie, hogy mennyit spórolhat meg azáltal, hogy otthona belső terének kialakítását profira bízza. Érdemes tudni, hogy egy képzett lakberendező szakmai hozzáértésével, optimális helykihasználással, és pénztárcakímélő beszerzési forrásokkal, saját munkadíjának akár többszörösét is képes megtakarítani megrendelője számára.

A Complementer Creative Home számos különleges, csak általa elérhető szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A stúdiónk által használt egyedi tervezőprogram új szintre emeli a lakberendezést. A látványterv elkészítésénél nagy felbontású, textúrájában részletesen kidolgozott fotók készülnek, melyek jelentős segítséget nyújtanak a megrendelőnek és a kivitelezőnek egyaránt.

Új szolgáltatásként kerül bevezetésre a VR technológia (virtuális valóság) 720 fokos valósághű élményt biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelő bejárja a tervezett ingatlan belső tereit, megtekintve bútorzatát, kiegészítőit, mindezt egy VR szemüveg segítségével.

Az innovációş megoldások mellett különös figyelmet kap a DIY (csináld magad) tevékenység ahol a használt tárgyak új értelmet kapnak vagy az újakat egyedivé alakítjuk. Bútorfestés, kárpitozás, varrás, ajándék és használati tárgyak, dekorációk. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik nem szeretnek a szokványos megoldásokkal élni, hanem valami egyedi, csak rájuk jellemző kreatív kiegészítőre vágynak.

Complementer Creative Home: Iroda-Lakberendezés

Elégedett ügyfél

Befektett munkaóra

Berendezett helység

Új bútor

Liter festék

Csésze kávé