Az eredetiség a kreativitással kezdődik: egy egyszerre újszerű és hasznos koncepció létrehozásával, de ezzel még nincs vége. Azok az emberek az eredetiek, akik valósággá változtatják víziójukat.

Adam Grant

BEMUTATKOZÁS

Sokan úgy tartják, hogy saját vágyaikból, elképzeléseikből kiindulva, egyéni ötleteiket felhasználva, egyszerűen, könnyen, és gyorsan berendezik majd álmaik otthonát. Ám, amikor belevágnak, akkor döbbennek rá, hogy a lakberendezés – jóllehet első látásra egyszerűnek tűnő, mégis kifejezetten bonyolult, elmélyült szaktudást és hozzáértést igénylő, professzionális feladat.

A lakberendezés, ha úgy tetszik, egy komplex szolgáltatás, melynek folyamata a tervezőasztaltól indul, és végigkíséri a megrendelőt a kivitelezési, beszerzési folyamatok néha igazán bonyolult útvesztőjében a beköltözésig, amikor végre a legapróbb részlet is a helyére kerül.

A lakberendező – az általános vélekedéssel szemben – nem csupán esztétikussá teszi, ha úgy tetszik „felöltözteti” a házat, hanem számos egyéb teendő mellett foglalkozik a megrendelő elképzelései szerint kialakítandó otthon lakófunkcióinak szakszerű, s egyben esztétikus kialakításával, de akár bútortervezéssel, vagy burkolatkiosztással egyaránt. A feladat tehát rendkívül összetett, széleskörű szakismeretet, kiterjedt kapcsolati tőkét, és nagy mennyiségű szabadidőt igényel.

Amikor a megrendelő előzetesen számításba veszi majdani otthona berendezésével járó, várható költségeket, és döntést kíván hozni abban, hogy költ, vagy nem költ lakberendezőre, az elsődlegesen felmerülő költségszempontok mellett azt is fontos mérlegelnie, hogy mennyit spórolhat meg azáltal, hogy otthona belső terének kialakítását profira bízza.

Érdemes tudni, hogy egy képzett lakberendező szakmai hozzáértésével, optimális helykihasználással, és pénztárcakímélő beszerzési forrásokkal, saját munkadíjának akár többszörösét is képes megtakarítani megrendelője számára.

A Complementer Creative Home számos különleges, csak általa elérhető szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A stúdiónk által használt egyedi tervezőprogram új szintre emeli a lakberendezést. A látványterv elkészítésénél nagy felbontású, textúrájában részletesen kidolgozott fotók készülnek, melyek jelentős segítséget nyújtanak a megrendelőnek és a kivitelezőnek egyaránt.

68

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

11424

BEFEKTETT MUNKAÓRA

325

BERENDEZETT HELYSÉG

948

ÚJ BÚTOR

2327

LITER FESTÉK

780

CSÉSZE KÁVÉ